Sunday 10 January 2016

Ukážka z erotickej poviedky na erotickej stránke Hot-date.biz

Ukážka z erotickej poviedky na erotickej stránke Hot-date.bizSexualita nemálimitov .už to tak je,že časťou nášho bytia a spája jednotlivcov, ktorí by si za udalostí nerozumeli. To je prípad Evy a Lukáša z mesta Banská Bystrica. Sex bývalo ich spoločný záujem. Eva navštevovala výšku, keď sa odhodlala  partnera sexuálny styk bola bez priateľa. Moderná doba má vymoženosti osloviť sex priateľov aj cez online médium rozhodla sa pre túto voľbu, aj keď sa jej veľmi dlho bránila. Proces bol nasledovný – prísť domov z výšky, nalíčiť sa, spraviť si vynikajúcu kávu a napojiť sa na internet. V Košiciach pravidelne obtiaž s výpadkami elektrickej energie, ale to sa našťastie netýkalo tohto večera. Barbara spustila počítač, nakopla prehľadávač a keďže nemala vedomosť o weboch na vyhľadávanie partnerov vyťukala do Googla jednoducho priváty Trenčín. A práve tak  to sa spustilo. 

Na monitore sa sa vypísali rozličné oznamy, kde  Barbara mohla rozkliknúť svoj cieľ na sex. počiatočný klik bol pre Barbaru tým finálnym. Lebo  tam narazil na Tomáša z Trenčína, z ktorého bio informácií bolo evidentné aký má interest. A ako ešte k tomu, je to veľký, ktorý spĺňal  na prvý pohľad všetky predpoklady schopného.  Mladá študentka ihneď napísala správu. Vyzrozumenie prišlo do schránky rýchlo, Roman je updatovaný a nasledovalo vypisovanie až do rána. Zo všetkých správ vyplývalo len jediné, títo dvaja sa musia osobne zoznámiť! Nebolo treba nebolo potrebné dlho vyčkávať, lebo stretko sa konalo hneď na druhý deň. Eva nechcela aby žije, tak navrhla stretko blízko od centra v podniku. Marek prikývol, nahodil sa  a odišiel na stretko vidinou pretiahnuť Barbaru už dnes večer. Zoznámenie v bare hovorilo za nich, ich túžobné priťahovanie bolo neuveriteľné. Niet sa tomu čudovať, že v reštaurácii sa príliš nezdržali a po Luciiných dvoch Cosmopolitanoch už naskočili do Marekovho vozidla, ktoré mal zaparkované v podzemnou parkovisku. Z odstaveného miesta  hneď neodišli je zrejmé. Lucia mala v v autiaku na výber dve páky a keďže bola opitá, tú riadiacu si nevybrala a vrhla sa  priamo na Mareka. Lucia si vedela na vedomí z ich mailovania čo Roman má preferuje tak netrvalo dlho  Cosmopolitan vystriedala iná chuť v jej ústočkách.Čoskoro ihneď boli okienka auta  zarosené ako v scéne Titanic. Po dvadsiatich minútach  z vozidla bolo počuť slastné stony z obidvoch|oboch strán. Obidvaja získali slasť  ,po akej túžili. 

Sex zjednotilo párik na dlhé obdobie, ktoré  využívali naplno a vymýšlali  všetko, čo  im na čo mali chuť. Motto „žijeme len raz“ si riadili sa ním a to ich spájalo na  univerzitné obdobie Barbary. Ani jeden krát neoplakávala slová „sex Trenčín“, ktoré zadala v ten –piatkový večer do Googla a  našla Lukáša.  

http://hot-date.biz/

No comments:

Post a Comment