Thursday 21 April 2016

Portatif lavabo sayesinde ustaya gerek duymadan su bağlantı ihtiyacınızı tedarik edin.

Su bağlantısının uzanamadığı ortamlar için pratik bir alternatif sunan Seyyar lavabo bir diğer ismiyle yürüyen el yıkama ünitesi ile sizlere hizmet vermekteyiz. Amerika ve Avrupa'da oldukça çok kullanılan olan mobil lavabolar Türkiye'de de başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere yoğun ilgiyle karşılanıyor.

 

İnnovative bir çözüm sunan mobil lavabo ile artık işe geç gelen ve görevini zamanında yetiştiremeyen ustalarla ve onların etrafı kırıp dökmelerini izlemekle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Alışılmış adetler yerine yeni olarak yürüyebilen hareketli lavaboları talep görmeye başlamıştır.

 

Hem fiyatlarının düşüklüğü hem değişik Portatif lavabo modellerinden ötürü hem tasarım anlamda hem işlevsel olarak tatmin olabileceğiniz bir fırsat sunmaktadır.

 

Bizim üretimini yaptığımız lavabolar iki çeşitten oluşmaktadır. İlk ve en çok tercih edilen model MDF yapımı kırık beyaz renk lavabodur. Ürünün ölçüleri elli santim en elli cm derinlik ve 70 santim boy'dan oluşmaktadır. İçerisinde talebe göre akü, elektrikli musluk ve sıvı sabunluk ya da kağıt havluluk gibi aparatlar ek ücrete tabi olmak üzere eklenebilmektedir.

 

En uygun fiyatlı lavabo türümüz yalnızca elektrik fişine takılarak çalışmaktadır. Eğer seyyar olarak her yerde çalışabilen tarz bir lavabo ihtiyacınız var ise içerisine ek olarak akü istemeniz tavsiye edilir.

 

İçerisinde 2 adet yirmi litrelik su bidonları bulunur. Biri temiz su haznesi öbürü kürli su haznesi için. Kullanım süresi genel olarak 10 gün sürmektedir. Bu lavabo modeli uzun süre su geçirmeyecek şekilde üretilmiştir, MDF maddesinin üzerinde özel cila sayesinde suya dayanıklıdır.

 

Oldukça büyük çanak hacmine sahiptir, böylece ihtiyaca göre eller dirseklere kadar rahatça yıkanabilir ya da bulaşık yıkama ihtiyaçlarınızı çok kolayca bu portatif lavabo modelimiz aracılığıyla giderebilirsiniz.

 

Bir diğer lavabo modelimiz ladin ağacından yapılmaktadır. Ürün çok şık bir tasarıma sahiptir, 100% ağaç kullanılarak üretilmiş olmasından ötürü nefes alabilen yapıya sahiptir ve doğal olarak çok sağlıklı bir ortam sunmaktadır.

 

Ölçüler ve içerdiği aparatlar MDF modelimiz ile aynıdır. Seyyar lavabo fiyatlarımız talep ettiğiniz modele ve eklemek istediğiniz ek parçalara göre değişmektedir. Ücret hakkında net bilgi almak için lütfen bizimle aşağıdaki numara ya da email adresinden iletişime geçiniz.

 

Seyyar lavaboların kullanım ortamlarından bahsetmek gerekirse şöyle özetleyebiliriz. Başta hastaneler ve medikal sektör olmak üzere doktorların muayene belgesi almaları için çok tercih edilmektedir, aynı şekilde kliniklerde ve küçük orta çaplı tıp merkezlerinde muayene odalarında tesisat işlemi gerçekleştirmek yerine hem pratik hem uygun fiyatlı bir çözüm olmasından dolayı seyyar labalolar tercih edilmektedir.

 

Bunların dışında temizliğin ön planda olduğu gıda sektörü, açık hava organizasyonları, askeriye alanları, depolar, tekne,karavan, yat gibi tesisatın çekilmesinin zor ve masraflı olduğu ortamlar, ana okulları, huzurevleri gibi bir çok alanda değişik amaçlarla kullanılabilmektedir.

 

Sorularınız ve istekleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin:

 



ttps://vimeo.com/160944158

No comments:

Post a Comment