Sunday 1 May 2016

Happyshoots fotoshoot

HAPPYSHOOTS is een bedrijf dat gericht is op professionele fotoshoots. Happyshoots biedt verschillende fotoshoots aan waaronder gezins- en bruiloftsfoto's tot modellen- en bedrijfsfoto's en alle andere shoots die hier tussenin zitten Wat zou je bijvoorbeeld denken van een sfeervolle shoot tijdens je periode van zwangerschap of een verassende fotoshoot van je partner, jou zelf en de rest van je gezin? Happyshoots legt de mooiste momenten vast in een prachtige vorm en zorgt voor een blijvende herinnering. Wil je weten hoe je het best eruit kan zien tijdens een fotoshoot? Hieronder leggen we het voor je uit.

 

Met de groei van social media zijn talloze mensen wanhopig om te leren hoe je in een foto er goed uit kan zien. Van Facebook foto's naar Twitpics, je weet nooit wanneer je foto door duizenden anderen kan worden bekeken.

 

Tips om er beter uit te zien tijdens een Fotoshoot



Wanneer was de laatste keer dat je een foto hebt bekeken en niet wilde dat je slanker, gelukkiger of meer aantrekkelijk eruitzag? De meeste mensen weten niet hoe een super model te werk gaat, maar  fotogeniek zijn is niet iets wat alleen voorbehouden is aan de modellen van de wereld. Ook jij kan snel leren hoe je op een foto er goed uitzien door de volgende eenvoudige tips te volgen:

 

Ontspan

Het belangrijkste is: ontspan tijdens de shoot. Begin met een glimlach terwijl je de rest van je gezicht ontspant. Vergeet niet om je armen op een afstandje van je lichaam te houden. Als je ze gespannen omhoog en  vastgelijmd aan je lichaam houdt, zal het eindresultaat minder goed euitzien

 

Minder is meer



Dit geldt voor zowat alles tijdens een fotoshoot, waaronder:



Kleding: Hoe minder aantal tegenstrijdige kledingstukken, hoe beter. Over het algemeen moet je voorkomen dat het dragen van kleding met gedurfde prints en drukke patronen. Als het gaat om kleur, houd dan vast aan twee gedempte tonen in plaats van te proberen om een regenboog van heldere tinten te dragen in een enkel schot.

Make-up: Ga op je gemak met de make-up. Een beetje lipgloss, wat mascara, een hint van concealer, en een vleugje blush zal een lange weg gaan.

Haar: Groot haar zal nog groter uitzien op de foto's, vooral als het schot wordt genomen uit een zijwaartse hoek. Als je twijfelt, houd dan je haar achterover gekamd om zoveel mogelijk van je gezicht mogelijk bloot te stellen.



Accentueren de Positieve



De meest fotogenieke modellen ter wereld kennen hun "goede kant" en hun "slechte kant." In tegenstelling tot wat er vaak wordt gedacht, zijn modellen niet de enigen die hun beste kant kunnen identificeren. Door het bestuderen van je gezicht in de spiegel vanuit verschillende hoeken, kan je ontdekken welke kant ziet er beter uit. 



happyshoots fotoshoot

 

No comments:

Post a Comment